Melis er finmalt, raffinert sukker. Melis blir ofte tilsatt et par prosent stivelse som antiklumpemiddel. Melis brukes blant annet i glasur på kaker, i marsipan og i kransekakedeig.
Melis er digg. Ikke i store mengder, men hvis du for eksempel lager pepperkakehus og har melis i en sånn tut-pose, da er det skikkelig godt å squiise ut litt på fingeren og spise det. Mmmm. Melis er faktisk ganske kjekt å ha krig med lærte jeg i dag. Bortsett fra at det er skikkelig klissete og littegrann ekkelt, så er det meget gøy å krige med.
Nå er det i tillegg skikkelig øgly vær i Sirdalen. Jatta. Flotte greier. Så i stedenfor å være på jobb i dag så har jeg gjort følgende:
- Chillet
- Sett på en sick film på TV
- Sett Blåfjell
- Badet i bassenget med badeball og flytearmer
- Sneket meg gjennom gangene i stilongs og sunget mein egen filmmusikk
- Spist bruning
- Laget pepperkakehus
- Spist ville mengder med julemat i bufeen på hotellet og holder nå på å krepere av metthet
- Heklet en lue (nesten)
lørdag 20. desember 2008
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar